Fransförlängning

Fransarna är gjorda i syntetmaterial och finns i längderna 8-14 mm.
Fransarna finns även i olika färger samt kan fås med glitter på. Färgade fransar & glittriga måste dock förbeställas, så om du vill ha färgade eller glittrande behöver vi veta det vid bokningstillfället, samt att det tillkommer en extraavgift på 100kr.

Limmet som fransarna fästs med uppfyller alla EUs krav på innehåll och säkerhet. Limmet har också extra flexibilitet vilket gör att fransarna håller längre pga följsamheten. Utöver detta så har limmet också skydd mot värme och har ett visst skydd mot oljor ocg feta krämer, till skillnad från många andra märken.

Produkterna är både skonsamma och håller högsta kvalité.

Vi använder även gelpads under ögat under behandlingen. Dessa innehåller ämnen för att återfukta och motverka rynkor och linjer. Padsen hjälper till att skilja underfransarna från överfransarna så att dessa inte limmas ihop eller är i vägen under behandlingen.

Vissa salonger använder bara tejp under ögat, men bara det bästa är gott nog åt våra kunder!

Vi erbjuder både singel och volym metoden.  

Singel
Singel metoden innebär att man fäster en förläningsfrans en och en på dina naturliga fransar. På så sätt ser det väldigt naturligt ut då den följer hur dina naturliga fransar är uppbyggda.
Det variera hur många fransar per öga man fäster, detta beror på att vi har alla olika mängd naturliga fransar.
Man fäster på ett ungefär 80-150 fransar per öga.
Du kan själv välja om du vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös look. Längd och tjocklek på lösfransen anpassar vi efter dina egna naturliga fransar. 
 
Fransförlängningen sitter tills dina egna fransar ramlar av, förutsatt att dessa underhålls rätt enligt skötselråd.
 Den naturliga livslängden på våra egna fransar är ca 4-8 veckor, man tappar dom naturliga fransarna i olika intervaller. Vi rekommenderar påfyll efter ca 3 veckor för att alltid ha ett fylligt resultat.

Volym
Volym metoden är det senaste och just nu, det mest populära inom fransvärlden. Med denna teknik kan man sätta 200-700 fransar per öga!
Denna metod har framställts som mer skonsam, då man använder en mycket tunnare frans. Med denna metod använder vi oss av en supertunn frans med tjocklek på endast 0,05- 0,07mm. 
Med singelmetoden används vanligast en frans med tjocklek 0.15mm eller 0,20mm. 
Eftersom volym fransen är så tunn gör detta det möjligt att fästa flera (2-6st) på en egen frans utan att det blir för tungt för ens egna frans.

Barn är en gudagåva men under denna behandling ber vi er vänligt lämna de hemma då plats inte räcker till.
 

OBS! För att utföra en giltig bokning krävs det att du har fyllt 18 år annars måste bokningen göras av målsman. Görs ej detta avbokas tiden!

Fransar av Julia