Hårvård

Hår är någonting väldigt personligt och hur håret ter sig kan påverka oss en hel del, både positivt och negativt. Därför är det viktigt för oss att hitta en frisyr som passar både ditt hår och din livstil. En frisyr som ser fantastisk ut utan att du behöver lägga timmar på styling. De flesta av oss har inte tid eller ork att föna, locka eller platta håret varje morgon innan jobbet eller skolan.

För oss är hårvård mer än bara en fin firsyr. Att själv veta hur man ska vårda håret och vilken hårvård just ditt hår behöver kan vara svårt. Därför är det viktigt att vi som frisörer lägger vi extra vikt vid just hårvården när du besöker oss, så du vet hur du ska ta hans om håret hemma sen.
 

OBS! För att utföra en giltig bokning krävs det att du har fyllt 18 år annars måste bokningen göras av målsman. Görs ej detta avbokas tiden!

Olaplex - Gold Member

Ingår i alla våra kemiska behandlingar!

Olaplex är en världsrevultionerande nyhet inom frisörbranchen. 
Olaplex är en molekyl som går in i håret och lagar hårets svavelbindningar. Svavelbindningarna i håret är de viktigaste bindningarna och det är antalet sådanna som avgör hårets livslängd. Olaplex förlänger alltså varje hårstrås livslängd samt gör håret mjukare och glansigare. Helare och mer välmående hår helt enkelt!
Behandlingen kan utföras som både fristående eller användas ihop med färgning eller toning. 

Kebelo

Kebelo System är en intensiv engångsbehandling som gör ditt hår rakare och mer följsamt även kallat anti frizz. Behandlingen tar ca 3 – 3 1/2 timmar att utföra och efteråt får du med dig ett eftervårdskit som innehåller schampo, conditioner och en mask som passar just ditt hår. Dessa produkter vårdar, ger näring till hårbotten, fyller på med naturliga proteiner och vitaliserar håret från insidan. Resultatet är ett vackert glänsande, välvårdat, frissfritt och lättskött hår som varar i upp till 100 dagar. 

Färg

Färg är en permanent behandling som ändrar färgen på håret. Den sitter bättre än en toning men kräver mer kvalité på håret. Vid färgning av hela håret eller exempelvis botten, så kommer det att bli en utväxt efter 3-4 veckor.
Vi arbetar med kvalitetsmärken som Swartskopf & Matrix.
 

Toning

Toning är en semipermanent behandling som även den ändrar hårets färg. Toningen är mer skonsam än vad vanlig färg är vilket gör den fördelaktig att använda på exempelvis långa hår. Ultimat för dig som gillar att välja nya färger från gång till gång.

Vid toning av botten eller hela håret kan viss utväxt framträda efter 3-4 veckor. Dock är blir det inte en lika markant ”rand” som man kan uppleva vid vanlig färg. Detta för att toningen mattas av vid varje tvätt samt bleknar lättare i solen.

 

Slingor

För de allra flesta av oss så betyder slingor, oftast, ljusa slingor. Slingor behöver dock inte vara ljusa alls utan kan även vara mörka. Det går att lägga precis alla färger i slingor, ljusa som mörka, toning eller färg. Att lägga slingor i en något mörkare ton på ex ett ljust hår ger ett fantastiskt resultat och håret ser mer levande ut. 
Slingor går att göra på lite olika sätt, beroende på önskat slutresultat, hårkvalité och längd. Vi använder oss oftast av folieslingor men jobbar även med slinghätta, spatlar och kam/ombre.

Extensions

Hairtalk

Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller våra extensions omsättning efter omsättning. 

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat Fairtrade tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.